Eh ovako ja sam novi na serveru i na 4umu, angel mi je dala ip adresu,da posjetim server,medjutim kad sam dosao dozivio sam psovke,prozivanje,vrijedanje i BANOVE od strane vas,eh sad me zanima, sto ban ? Ako mislite da imam wh sto me ne pratite ? Nego odmah me ban,mislim da je to stvarno bezveze sa vase strane, samo 3 od vas admina su korektni angel_baby,iwana i kym...Ovo se sad obracam head adminu, kralju kvare ti server,banuju sve sto stignu i citere i one igrace sto znaju igrati....
Molim da se ovo uzme u razmatranje i da se sto prije kazne ti admini sto pojma nemaju sta im je posao,nego iskoristavaju sto imaju amx komande,propast ce server ako tako nastave....imate zz od mene i vidimo se preko nisana....
Dan 25.04 Subota igra se cs_italy napravim neki skor od 22:2 i dobijem dynbann od strane nekog admina,ako ne zelite da igram na vasem serveru to se moze ljepo reci a nemora mi neki balavac koji je tek poceo da igra CS pucati ban jer nemoze da prepozna sta je cheat a sta skill....eh ljudi moji nemogu da vjerujem da me neki balavac ovoliko iznervirao ccc....budite pozdravljeni ja vise ne dolazim na ovaj server !!!!